Referencer

29/9 – 2014: Her kan du se Daycare4dogs i TV2 Lorry

11/8 – 2014: Læs den flotte artikel om vores hundebørnehave i Politiken her

9/8 – 2014: Her kan du se Politikens web-tv indslag om Daycare4dogs

11/5 – 2014: Daycare4dogs i Villabyerne

Lucca kommer glad hjem

Lucca kommer glad hjem. Søde og kærlige piger der henter og bringerham.

Lucca er blevet meget mere social, og omgås andre hunde på en meget mere social måde. Jeg er mere tryg når jeg lufter ham, og det er tydeligt at hans måde at se andre hunde an på er blevet meget mere positiv, og Lucca hviler meget mere i sig selv. Jeg giver altid Daycare4dogs visitkort og fortæller meget og hundebørnehaven til andre hundeejere jeg møder. Jeg går med rolator, så det er meget vigtigt for mig at min hund er social og glad. Så tusind tak for alt hvad i gør.

Bente, Charlottenlund

Stor og god udvikling i hans socialisering med andre hunde

Vores franske bulldog Gismo på 15 mdr, har gået i Daycare4dogs siden august 2016. Vi er ikke i tvivl om, at det er det bedste vi har gjort for ham. Udover at han får løbet, leget og brugt alt hans energi, så har vi også oplevet en stor og god udvikling i hans socialisering med andre hunde.

Daycare4dogs er et fantastisk sted, og for Gismo er det en festdag hver mandag, onsdag og fredag, når han skal afsted med Ida og alle hans firbenede venner.

Lisbeth og Stig, Østerbo, Kbh

Kan varmt anbefales

Hej børnehave, det er en fornøjelse at Bella kan gå hos jer. Det har modnet vores hund og givet hende selvtillid efter en svær opvækst hun havde i sine første år. Så det kan varmt anbefales, og det er en stor fornøjelse når pigerne henter hende, mange tak.

Heidi, Lyngby

Hun er henrykt når i kommer og henter hende

Chokobella, når jeg ser hende styrte henrykt rundt med andre hunde, der også gider lege, er jeg ikke i tvivl om, at hun nyder dagene i børnehaven, hun sover dejligt resten af dagen. Det er tydeligt at hun er henrykt når i kommer og henter hende.

Anne, Charlottenlund

Vi er super glade for børnehaven

Vi er super glade for børnehaven og den frihed det giver os i hverdagene. Der er ikke noget bedre at komme hjem til en glad og træt hund. Som tydeligvis har haft en ligeså indholdsrig dag som en selv. Børnehaven giver mulighed for Bella, at være sammen med en masse skønne hunde og mennesker. Vi kan virkelig mærke en forskel på Bella efter at hun kom i børnehaven. Hun er gladere, mere lydig og bedre til at være alene hjemme.

Mette, Mark & Amalie. Lyngby

Daycare har været og er fantastisk

Vores Eurasier Chilo, har været i daycare med pigerne siden han var 14 mdr gammel. Det ligger til racen at være reserveret. Men daycare har været og er fantastisk. Han elsker at møde andre hunde, han har tydeligvis lært at forstå og læse mange forskellige racer. Det er de bedste dage når han har været i daycare, han har leget, løbet og aktiveret, bedre end hvad vi kan gøre på en gåtur, hvor det er svært at få en træt hund med hjem. Vi føler os trygge og glade for at pigerne med deres hundehjerter passer vores firbenede baby. Tak.

Jeanett og Sune, Kbh N

Varm og troværdig hundeplejemor

Ida er en utrolig varm og troværdig hundeplejemor, Mona følte sig tryg fra første gang, og elsker at komme i børnehaven.

Stine, Taarbæk

6 ud af 6 hundepoter herfra.

Vi har haft vores Border Collie Maggie i Daycare4dogs, siden hun var hvalp, og vi er enormt glade og taknemmelige for den hund hun er blevet takket være socialiseringen med de andre hundevenner og pigernes kærlighed og dedikation ifht. Hundene. Vi får en glad og velstimuleret hunde, som elsker sine timer med fuld fart på og leg i hundebørnehaven. Af samme grund anbefaler vi altid Daycare4dogs til venner og bekendte. Vi kunne ikke være mere tilfredse og trygge ved at sende vores højtelskede pelsbaby afsted om morgenen. Som ekstra bonus giver det enorm fleksibilitet, at Camilla henter og afleverer Maggie i bil, plus Maggie har lært at køre med i bil. 6 ud af 6 hundepoter herfra.

Else-Marie og Benjamin. Valby​

Afhængige af og glade for Daycare4dogs

Mai dejlig cocker spaniel på 7 år, og jeg er begge afhængige af og glade forDaycare4dogs eller hundehaven, som vi kalder den hjemme hos os. Mai er så glad for at komme i hundehaven, og hun er glad og træt på en helt anden måde, end de dage hun ikke er afsted. Jeg oplever det som god samvittighed i hverdagen, at Mai bliver passer godt, af kompetente og søde mennesker, som Mai er meget glad for. Jeg oplever også høj service og fleksibilitet , når jeg har haft ønsker til at ændre pasningsdage feks. Ved ferier. Nogen gange tænker jeg, hvad jeg i alverden gjorde før Mai kom i Daycare4dogs.

Margit. Kbh NV

Tak til Daycare4dogs

Svante en 4 mdr gammel labradorhvalp er ny i børnehaven. Men jeg kan allerede nu sige at jeg er utrolig glad for muligheden og føler mig overbevist om, at han er i trygge og gode hænder. De dage Svante har været i børnehave er han træt på den gode måde – jeg er ikke i tvivl om at han har haft en god formiddag. Jeg sætter stor pris på at få en update på hvordan han har haft det, hvem han har leget med osv. Det viser at de i børnehaven har øje for hver hund. Og så er det en stor hjælp med en grad af fleksibilitet, når der er ændringer i aftaler på jobbet. Tak til Daycare4dogs for at hjælpe mig med at give Svante det bedste hundeliv.

Rikke, Gentofte

Søde og betænksomme

Efter Simba nu er kommet i jeres Daycare, oplever jeg, at han er blomstret op, og er blevet en gladere hund. Som hundeejer, der er væk hjemmefra mange timer hver dag, er det skønt at vide at min hund bliver passet godt på og har det sjovt med andre hunde, og får god motion. I er alle så søde og betænksomme og jeg føler mig meget tryg ved at Simba kommer hos jer hver dag. Tak fordi i passer så godt på ham, og giver ham mange gode oplevelser.

Mikaela, Virum

Bedre livskvalitet

Bedre livskvalitet for din for både hund og ejer.

Merete, Hellerup

Jeg er virkelig glad for denne mulighed

Daycare4dogs har reddet mit liv. Som nyskilt alenehundemor med lange arbejdstider, er det af og til en umulig opgave at få passet hunden anstændigt uden hjælp. Idefix, har gået i børnehaven i 2 år, hun var en meget genert og lidt sky hund, hun er 7 år og er nu blevet meget mere social og glad. Jeg er virkelig glad for denne mulighed. Hvis jeg ser en af de små videoer i lægger på Facebook, sidder hun helt glad og logrer med halen når hun hører jeres stemmer. Hun er så glad for at gå i børnehaven, og det er jeg også. Kan varmt anbefales.

Lone. Hellerup

Vi aldrig har dårlig samvittighed overfor vores hund

Olaf elsker sin hundebørnehave. Og vi er sikre på at de voksne i børnehaven elsker Olaf. Fordi Olaf har gået i børnehaven hver dag siden han var hvalp, er han en glad sød og venlig hund, som vi kan have med alle steder uden problemer. Børnehaven betyder at vi aldrig har dårlig samvittighed overfor vores hund, som vi ved er i gode hænder sammen med andre søde hunde.

Lorene og fam. Charlottenlund

Vi ved han har hygget sig

Santos, 2 år, er rigtig glad for at komme i børnehaven med hundevennerne. Han er en rigtig vand/mudderhund, og han er ofte beskidt når han kommer hjem, men pyt, vi ved han har hygget sig.

Marianne, Taarbæk​